Viitorul lui Pogba la Manchester United

Va pleca Pogba de la Manchester United sau nu? Asta e una dintre intrebarile la care aceasta perioada de mercato de iarna ar putea avea un raspuns. Cel putin agentul jucatorului, Mino Raiola, anuntase faptul ca zilele francezului pe Old Trafford ar fi numarate si ca acesta ar fi nemultumit de statutul sau de rezerva in echipa lui Solksjaer. Iar adevarul este ca nu in putine randuri a indicat Pogba faptul ca ar putea sa plece de la United, cea mai recenta declaratie in acest sens fiind ca “ar fi un vis sa joc la Real Madrid”. In acelasi timp, acesta nu a oferit niciodata o directie clara, mai ales in ceea ce priveste viitorul sau, insa a tinut sa faca niste lamuriri in privinta speculatiilor privind destinatia sa incepand din iarna. 

„Am luptat mereu si o sa lupt intotdeauna pentru Manchester United, pentru coechipierii mei si pentru fani. Bla bla-ul nu este important. Viitorul este departat, ceea ce conteaza este astazi si sunt implicat 1000 la suta! Impreuna suntem puternici mereu. Totul a fost clar intre mine si club si asta nu se va schimba niciodata. Cand nu stii ce se intampla in interior, nu vorbi”, a postat Pogba pe Instagram dupa derby-ul orasului, cu City, in care a fost titular. Evident, presa britanica a interpretat aceasta declaratie a fotbalistului ca pe un atac la adresa lui Raiola, care declarase anterior faptul ca zilele lui Pogba pe Old Trafford sunt numarate. Ba chiar ar fi aparut stirea ca Raiola nu va mai fi agentul lui Pogba in cazul in care nu-i gaseste rapid un angajament. 

De atunci si pana acum, situatia pare sa se fi schimbat putin, Manchester United refuzand oferte pentru mijlocasul francez. Cert este ca Pogba va ramane la United, cel putin pentru moment, in ciuda declaratiilor lui Raiola. Desigur, aceasta declaratie a lui Pogba ar putea fi si o tentativa de a da asigurari clubului si fanilor ca situatia este mult mai roz decat pare a fi, insa, in mod cert, au existat tensiuni intre jucator si United. Reamintesc faptul ca dorinta lui Pogba de a pleca de pe Old Trafford nu este una chiar atat de noua, jucatorul manifestandu-si dorinta de a o parasi pe United si in timpul conflictului cu Jose Mourinho, fostul antrenor al diavolilor rosii, actualmente la Tottenham. Pana la urma, Mourinho a fost demis, iar Pogba a ramas la echipa. 

Acum, insa, Solksjaer nu prea pare sa aiba planuri cu Pogba pe termen lung. Astfel incat, daca nu se realizeaza un transfer in iarna, atunci francezul ar putea incerca sa plece de la United in vara lui 2021, atunci cand intra in ultimul an de contract cu formatia engleza. Pogba mai are contract cu United pana in 2022, insa nu este exclus un transfer in urmatoarea perioada de mercato, in ciuda declaratiilor venite atat din partea jucatorului, cat si cele ale agentului sau. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *