Alegerea celui mai bun service gsm

Cand vine vorba de reparatii, lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par, chiar daca trebuie sa duci telefonul la un service nu inseamna ca trebuie sa mergi la primul service gsm pe care il vezi in cale. Fiecare telefon are nevoie de un anume service gsm, asa ca trebuie sa alegi service-ul gsm in functie de ce tip de telefon ai, adica IOS sau Android. Se gasesc foarte multe service-uri gsm atat pentru Iphone, cat si pentru Android, de aceea nu este bine sa te grabesti sa alegi un service. Daca nu sti care este service-ul potrivit pentru telefonul tau, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla.

Daca ai un IOS, ma gandesc ca stii ca acest tip de telefon este mai pretentios, mai fragil si mai sensibil, de aceea are nevoie de o atentie mai mare in timpul reparatiei si nu este atat de bine sa il duci la un service gsm universal, ci este mai bine daca il vei duce la un service gsm specializat pe reparatii de Iphone, indiferent de ce tip de reparatie are nevoie. Cei de la service-urile gsm universal este posibil sa nu aiba toate piesele sau instrumentele pe stoc sau este posibil sa nu fie atat de experimentati la reparatia de care telefonul tau are nevoie. Asa ca, daca ai nevoie de o inlocuire a display-ului la Iphone XS, de exemplu, trebuie sa mergi la un service gsm specializat pe reparatii de Iphone.

In schimb, daca ai un Android, lucrurile sunt mai simple, pentru ca acest tip de telefon nu este atat de fragil, sensibil sau pretentios si poate fi dus la un service gsm universal. 

Mai exista o metoda de a repara telefonul cu cele mai mici costuri posibile, dar doar daca te pricepi si ai tot ce este necesar pentru o reparatie la tine acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa pentru a economisi niste bani, dar doar cu conditia mentionata anterior. In caz contrar, este posibil sa atingi niste piese care nu trebuiesc atinse si ele sa se strice, ceea ce inseamna ca tot la service va trebui sa mergi, doar ca vei plati 2 reparatii in loc de una singura. 

Daca esti norocos si inca ai telefonul in garantie si el s-a stricat, poti sa mergi in baza bonului si a certificatului de garantie la companie, iar toate costurile vor fi suportate de catre ea si tu nu va trebui sa platesti nimic.

Asa ca, daca ai un Iphone este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. Dar indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru o reparatie, pentru ca este posibil sa platesti dublu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *