Accesorii de baza pentru telefoane

Telefoanele sunt unele dintre obiectele pe care le luam cu noi indiferent unde am merge. Acest obicei se poate explica prin faptul ca sunt foarte performante si ca pot indeplini foarte multe sarcini si poti face si vedea diverse lucruri cu ele. Doar ca ele devin din ce in ce mai mai scumpe si dupa ce ai dat o suma mare de bani pentru a-ti cumpara modelul mult dorit de telefon, nu cred ca mai esti dispus sa mai cheltui o alta suma de bani pentru reparatii. Tocmai de aceea, ai nevoie de cate accesorii de protectie, dar mai sunt si alte accesorii la fel de importante care ii asigura o functionare continua. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt cele mai importante accesorii pe care orice model de telefon trebuie sa le aiba. 

Primul accesoriu, care vine chiar si in cutie cu telefonul, este incarcatorul. Fara el, baterie va rezista o zi sau doua, dupa care nu vei mai putea folosi telefonul. Modelele mai noi de telefoane se pot incarca si wireless, doar ca va trebui sa il cumperi separat. Daca ti se intampla sa se strice incarcatorul este foarte important sa mergi cat mai repede sa iti cumperi altul. 

Urmatorul accesoriu foarte important este folia de protectie. Imediat dupa cumpararea telefonului este important sa mergi sa iti cumperi o folie de la un magazin de accesorii de telefoane. Sa presupunem ca ti-ai cumparat un Samsung Galaxy A9 2016 si l-ai scapat pe o suprafata dura, iar el nu a avut o folie de protectie, sansele sunt foarte mari sa fie nevoie de o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy A9 2016, care te v costa o suma semnificativa de bani. 

Alt accesoriu legat de protectie este husa. La modele mai noi de telefoane, exista posibilitatea sa ai o husa in cutie, dar daca nu ai trebuie sa mergi sa iti cumperi una. Se poate gasi in diferite modele, culori, cu imprimeuri, inflorate, cu peisaje sau animale si poate fi de silicon de spate sau de tip carte care protejeaza intregul telefon.

Bateria externa este un accesoriu important care te poate ajuta atunci cand nu esti acasa si bateria este pe cale sa se descarce si tu mai ai nevoie de telefon. Este tot mai utilizata de multe persoane. 

Castile sunt esentiale pentru cei care asculta mereu muzica si ele vin in cutie cu telefonul. Dar daca vrei alt model de casti, mai performante, precum Samsung Buds sau Apple AirPods Pro, va trebui sa ti le cumperi singur. 

Asadar, daca iti lipseste vreun accesoriu din cele mentionate anterior, este cazul sa mergi sa le cumperi, pentru ca fiecare indeplineste un rol esential pentru telefonul tau, atat de protectie, cat si de functionare. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *