#CortaceroOut, din nou. Focul de paie de la Dinamo

Telenovela continua la Dinamo Bucuresti. Telenovela care, macar in ultimele momente din viata clubului, poate sa ofere si un divertisment tragi-comic lumii fotbalului romanesc. Ne era dor de o astfel de telenovela, trebuie sa recunoastem, nu am mai avut una atat de spectaculoasa de la Dosarul Transferurilor. In ultima vreme, au murit echipe din fotbalul romanesc in stanga si in dreapta, de data asta nu ar fi mai bine sa fie putina paine si circ inainte sa ne luam adio de la alt club care a marcat istoria fotbalului din Romania? Ma rog, doar circ pentru ca la paine viseaza jucatorii lui Dinamo inca de cand a venit acest Pablo Cortacero la club. Adica, pe bune, jucatorii au ajuns sa se imprumute de la cunostiinte pentru a putea sa-si duca traiul de zi cu zi ca sunt neplatiti de luni de zile. Erau glumele alea printre sustinatorii fcsbisti (cu al caror ciob-.. patron nu se mandreste nimeni in tara asta) ca dinamovistii joaca pe clatite, dar pun pariu ca daca i-ai spune gluma asta unui jucator de la Dinamo, ti-ar zambi amar si ti-ar spune ca a ajuns sa viseze si la alea de cand e pana in gat in datorii ca altfel n-ar avea ce manca. Doar nu-l plateste clubul, doamne fereste.

Dincolo de outlook-ul extrem de grim pe care l-am enuntat in acest rant despre situatia in care se afla Dinamo, am impresia ca trupa de circari de pe Stefan cel Mare isi doreste sa produca un moment de maxima comedie pentru a compensa pierderea clubului, iminenta in acest moment. Cei de la DDB au reusit, de curand, sa preia conducerea clubului, intr-o oarecare masura. Nu ca ar avea fonduri sa-l si mentina. Din nou, sa nu uitam de datorii, plus costurile sezonului curent, salariile pe luna. Ceva ce banii din drepturile TV si din biletele la meciurile jucate cu tribune inchise nu pot remedia. Ceva ce nici bani din bugetul personal al suporterilor nu ar putea acoperi. Insa tot ar fi mai bine ca cu Cortacero.

Care nu a plecat din conducerea clubului. Soc si groaza. Reprezentantii DDB aflati in conducerea clubului sunt convinsi de faptul ca Pablo Cortacero va reveni in conducerea clubului, in ciuda plangerilor penale pe care acestia le-au depus impotriva acestuia. Si uite ca asa nu am ajuns absolut nicaieri. Si, acum sa luam o declaratie de la DDB. ”O sa castige procesul pentru ca nu avem ce face. Are 72% din club si, din pacate, cu 20% nu ai cum sa il rastorni. Sigur va reveni, mai ales daca situatia va fi mai calma”, sustine unul dintre oamenii din club, sub protectia anonimatului. Un sfat pentru domnii de la DDB ar fi sa nu mai incerce sa-i abureasca pe ceilalti suporteri de faptul ca ar putea Cortacero sa fie rasturnat si sa inceapa inca de acum sa puna bazele unui club in Liga 4. Pe bune, ar fi o solutie mai simpla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *